aluetoiminta

Aluetoiminnan toiminta-ajatus

Suomen Bouvier yhdistyksellä on eri puolella Suomea toimivia alueyhdyshenkilöitä. Aluetoiminnan tarkoitus on koota bouvierharrastajat yhteiseen toimintaan, kouluttamaan koiria, lenkkeilemään, tutustumaan toisiin harrastajiin tai eri harrastuslajeihin, jne. Mikäli kaipaat alueellesi toimintaa, ota rohkeasti yhteyttä asuinpaikkaasi lähimpänä olevan yhdyshenkilöön.

Aluetoiminta on pääsääntöisesti itsenäistä ja vastaa omasta toiminnastaan ja siten kuluistaan. Aluetoiminta pyritään suunnittelemaan siten, että osallistumismaksut kattavat kulut. Alueyhdyshenkilö ei voi käyttää yhdistyksen nimeä yksin, vaan esimerkiksi Suomen Bouvier ry, Helsingin alueyhdyshenkilö. Tilaukset, varaukset ja laskutukset tapahtuvat yhdyshenkilön omalla nimellä. Virallisia tilaisuuksia, kuten näyttelyt ja luonnetestit, voidaan järjestää ainoastaan yhdistyksen hallituksen käynnistämänä ja yhdistyksen vastuulla. Yhdistyksen hallituksen hyväksyttyä suunniteltu toiminta osaksi yhdistyksen toimintaa, yhdistys vastaa myös tapahtumaan rahallisesta tuloksesta.

Tervetuloa mukaan yhteiseen toimintaan!

alueyhdyshenkilöt

Kysy neuvoja ja tietoja rodusta, tule mukaan toimintaan. Ota yhteyttä alueesi yhdyshenkilöön ja seuraa ilmoituksia tulevista tapahtumista.


Pohjanmaa

Minna Vainionpää

puh. 040 753 5964 email: minna.vainionpää(at)netikka.fi

*

Keski-Suomi

Sirpa Römpötti

puh. 040 523 1582 email: sirpa.rompotti(at)gmail.com

*

Varsinais-Suomi

Minna Lehtinen

puh. 050 386 3871 email: aavekarhun(at)gmail.com

*

Uusimaa

Marjaana Lohivirta

puh. 050 300 7151 email: marjaana.lohivirta(at)kolumbus.fi

*

Pirkanmaa

Tuija Suomi

puh. 040 584 3612 email: puvepapan(at)gmail.com